Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Skönt ska det vara!

 
Man skulle kunnat tro att jag har flyttat in i mina sneakers och träningsskor, för så fort arbetsskorna åker av så är det de enda skorna som syns på mina fötter numera. Klackar i all ära, men fasen vad skönt det är med ett par fotriktiga sneakers! Inte ens ett par boots eller liknande har jag haft på mig på evigheter. Folk påstår att jag börjar bli vuxen, men jag står fast vid att jag bara blivit så där skönt bekväm för en stund. 
 
Det kan nog bli så att de här sköningarna från Skechers får bli nästa par som flyttar in i samlingen av sneakers här hemma. 


Samma här faktiskt, lever i mina träningsskor, både de på gymmet o promenadskorna, gick jämt runt i klackar förut men nu används de inte så mycket :)

Svar: Jag i princip levde i högklackat för ett par år sen, men nu tar jag knappt ens på mig det om jag ska ut bara för att det är så skönt med träningsskor :P
Andrea Hansson

Det är verkligen så himla skönt med riktiga skor, man känner sig snabb, haha! Härligt är det :) Har precis fått hem mina nya nike, kommer nog i stort sett bo i dem.


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar