Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En favorit
Så här ser ett av mina favoritsätt att starta dagen på ut. Utan tvekan. Nybakade scones och te i en solig trädgård. Jag är så oerhört glad över att ha vår lilla trädgård, det ger mig så mycket energi att bara komma ut och pyssla lite eller att starta dagen med frukost i morgonsolen. 


En ledig dag

Lediga dagar är inte helt vanliga numer, men för ett par dagar sedan hade jag en himla bra sådan. Jag och en vän tog oss ut till en klippa mitt ute i ingenstans och klättrade och grillade och bara hade det allmänt bra. Vi hade pratat om att komma ut och klättra ett ta så det var kul att det äntligen kunde bli av. 

Jag håller en tumme för att vi ska kunna ta oss ut mer för klättring i sommar, och att vi kanske till och med kan få med oss mer folk ut, för det är ju faktiskt himla skönt att komma iväg från stan bland och bara njuta av lugnet i naturen!


Sommarcravings

 
 
Åh, åh, åh! Med tanke på hur mycket nya bikinis jag köpt inför årets badäventyr och hur full min bikinilåda redan är så borde jag inte ens tänka tanken på att klicka hem några fler just nu. Men de här två från Banana Moon är ju så himla fina, och de skulle passa perfekt i min lilla samling! 
 
Vintern var en riktig shoppingtorka för mig, vilket kanske var tur med tanke på att jag kunde passa på att lägga pengarna på annat ett tag. Men nu är suget här igen och slår till med full kraft så fort jag ser något jag gillar och kan intala mig själv att jag faktiskt behöer. Vem behöver inte en extra klänning eller bikini liksom? Det är ju inte som att det finns någon maxgräns för hur mycket man kan behöva ha!