Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Vårens beställning

 
 
Snart, snart, snart kan man gämma undan vinterjackor och varma skor för att plocka fram skinnjackan och tygskorna! Det börjar bli dags för årets beställning av vårskor. När vintern väl ger med sig så ska de liksom stå där i skohyllan och bara vänta på att få användas. I år lutar det år Vans för hela slanten, ett par av de här. Eller alla tre kanske, lite variation har ju aldrig skadat. Förra sommaren i princip bodde jag i mina Vans, så det vore nog en bra idé att ladda upp med ett gäng inför sommarens alla äventyr. 


Längtan efter varmare breddgrader

 
 
Äntligen börjar snön smälta och minusgraderna titta förbi allt mer sällan! Jag har hittat de första snödropparna i trädgården och blir alldeles glad när jag tänker på att våren närmar sig med stormsteg. Fantastiskt är det! 
 
Det har ju nästan blivit tradition att ta mig iväg ut i Europa när de kallaste månaderna är över, lite så där som att man fuskar fram våren någon månad innan den kommer hit på riktigt. De senaste åren har det blivit London, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kikar på flygbiljetter dit titt som tätt och får hålla fingrarna i styr för att inte klicka mig iväg på en gång. Dock så är jag lite sugen på att spara pengar till en längre resa också, typ ta mig iväg till Asien eller USA eller något till hösten. Det skulle vara fantastiskt skönt, och kul att åka någonstans jag inte varit innan. Åh, jag bara älskar att sitta och planera för alla ställen jag vill åka till. Innan jag dör ska jag ha sett varenda liten del av världen, så det så! 


Ljusare tiderEnergin som gått på sparlåga under en lång tid börjar äntligen komma tillbaks, liksom på riktigt. Det känns fantastiskt! Jag börjar bli pepp igen, känna glädje och motivation, jag orkar ta tag i saker. Kanske är det de allt ljusare dagarna som spelar in, eller så var det helt enkelt bara dags. Hur som helst så är det skönt som tusan, i veckan han jag hunnit med allt från teater med Hampus, jobb, klättring med Toiva och en afterwork med en hel hög med bra folk. 

Nu sitter jag på ett tåg på väg mot Göteborg för en helg med tjejerna. 25-års fest och fint umgänge står på schemat. 


Fina dagar med SannaAtt kombinera två dagars ledighet med besök av Sanna kan ju inte bli annat än bra! Tjejfilmer, shopping, god mat och bra sällskap var precis vad jag behövde efter en något seg start på året. 
 
De senaste veckorna har varit fulla med jobb, och energin har inte direkt varit på topp. Jag längtar efter vår och värme mer än jag gjort på länge och håller tummarna för att snön smälter bort snart.