Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

För sommar och semester

 
Jag kommer allt oftare på mig själv med att längta efter äventyr i alla dess former. Alltfrån en utflykt till någon av öarna häromkring till att fly vintern för varmare breddgrader. Att komma iväg till sol och värme vore verkligen fantastiskt i tider som dessa, att bara släppa alla krav och måsten i någon vecka eller så. 
 
Det är mer regel än undantag att jag hamnar bland flygresor, hotell, potentiella resmål, bikinis och annat som kan vara bra att ha om man ska ta sig till värmen. Bikinis har jag hittat en hel hög av från Banana Moon som mer än gärna skule få en plats i resväskan nästa gång jag ger mig iväg. 


Fyra favoriter.Ibland överraskar jag mig själv. Som när jag får för mig att läsa böcker som är annat än facklitteratur. Ännu mer när jag läser klart en bok och dessutom köper nya för att jag vill läsa ännu mer. Det är ganska skönt må jag säga, att sätta sig ner och läsa en stund. 

Jag har fortfarande inte ro att sitta i timmar och läsa, men en stund åt gången funkar fint. De här fyra är såna där böcker som verkar passa mig alldeles utmärkt. Not that kind of girl var fantastisk. Yes please och Staying strong har jag precis börjat läsa, men känner att jag fastnar allt mer i båda två. Ser fram emot att se vart detta slutar!