Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Tylösand

 
 
Det här med att förena nytta med nöje är ju en himla bra grej faktiskt. Eller ja, för mig har det ju bara varit nöje, men Hampus har jobbat lite i alla fall. Både Tylösand och umägnget var lika fantastiskt som vanligt även om jag var en aning sliten. Att börja dagen med en god frukost, för att sedan fortsätta med någon timme i hotellets spa och sedan vidare mot ett par timmar på stranden, en lunchöl och finfin musik på afterbeachen, mycket mer än så kan man ju inte önska! 


Köpenhamn

 
 
Nu har jag och hampus lämnat Köpenhamn och rullar vidare mot Karlskrona och sedan till Tylösand. Det har varit så himla både trevligt och skönt att komma iväg med han den där några dagar. Vi ahr gjort allt från att gå på loppisar och kikat in i Christiania till att hänga med sköna danskar på en liten kvarterskrog och mumsat god mat på Copenhagen Street Food. Jag hade inte kunnat önska mer av de här dagarna! 


Denim

 
Jag har fått ungefär världens dille på denim, vill ha typ allt jag ser! Är himla sugen på en typ sån här skjorta. Och jeansshorts, det kan man helt enkelt inte få för mycket av, det är utan tvekan det mest använda plagget i min garerob under sommarmånaderna. 
 
För övrigt så njuter jag så mycket det bara går av ledigheten just nu. Jobb i alla ära, men det är allt ganska skönt att bara få koppla av ibland också! Älskar att kunna ta en extra lång sovmorgon, för att sedan sätta mig i trädgården och äta frukost, läsa en bok och bara njuta av värmen ett tag.


Midsommar

 
 
Det har varit himla dåligt med uppdateringar här ett tag, mycket för att jag haft annat för mig än att sitta framför datorn. Det har varit full fart med både jobb och vardagsäventyr. 
 
Tänkte i alla fall att jag kunde visa er lite av vad min midsommar innehöll. Dagen spenderades med tjejerna, våra pojkar och Tobbe, himla trevligt! Det bjöds på jordgubbstårta (så klart), grillades, spelades kubb, hade femkamp och bara hade det allmänt trevligt. Jag är så glad att jag fick spendera midsommar med tjejerna, det är ju inte alltid helt lätt att få ihop en träff då alla fyra kan ses. 
 
På lördagen ringde klockan alldeles för tidigt och jag och Hampus åkte till smögen, han för jobb och jag för att bara komma iväg ett par dagar och se annat än vad jag alltid annars gör. Himla trevligt var det, på vägen hem passade vi på att ta lite sightseeing med avstickare till bland annat Läckö slott och Mariestad. Några fina dagar helt enkelt.