Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Finbesök i Stockholm

 
 
Igår besöktes Stockholm av två finfina jönköpingsbor, Krister och Johannes. Johannes jobbade, så jag och Krister passade på att gå runt lite på stan och ta en lunch. Rackarns vad glad jag är att jag var ledig och fick spendera lite tid med dessa braiga människor, en dos av smålänningar är ju liksom aldrig fel att starta veckan med! 


Nike i Kungsträdgården

 
 
I helgen var jag och jobbade i kungsträdgården på ett av Nikes event, helt galet vad mycket både skor och träningskläder jag såg under helgen som jag blev sugen på! De allra flesta av funktionärerna sprang runt i ett par såna här i vitt, jäkla bra braknadsföring minsann, för visst har de fastnat i mitt huvud och ha-begär! 
 
Det är för övrigt ovanlig längesen jag klickade hem nya skor, förmodligen för att det är alldlees fullt i skohyllorna här hemma och jag inte vet vart jag skulle göra av dem. Det är kanske helt enkelt dags för en ordentlig rensning så att jag kan få rum med ett gäng nya favoriter. Det känns lite som att jag avverkar skor på löpande band just nu, ändå så tycks det inte bli mer plats i hyllorna. Konstigt det där minsann!