Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

I år ska bli året!

 
 
Nu i veckan har jag åkt förbi en hel hög med motorcyklister på väg till och från jobbet, det kan vara det bästa vårtecknet av dem alla! Jag vet att jag har sagt det typ tusen gånger innan, men nu är det verkligen dags att ta tag i körkortet! Jag hoppas att jag kommer hinna vara hemma i småland lite i vår eller sommar så att jag kan övningsköra och ta det där rackans kortet snart. 
 
Jag tänker att om jag bokar tid för riskutbildningarna och teorin så måste jag ju bara hitta tiden för att ta tag i det. Jag känner att det är dags nu, i år måste bli året jag tar kortet! Fram tills att jag kan åka hem och köra lite får det bli teoriplugg och andra förberedelser för att underlätta så mycket som möjligt tills det är dags.


Dags för en ny väska

 
Även om jag i vanliga fall inte alls är en väsktjej så händer det titt som tätt att jag får världens cravings efter att köpa ny handväska (min nuvarande använder jag en si så där en gång i månaden, så det finns ju inte direkt någon avnändning för en väska till). Just nu har jag snöat in helt på modeller i stil med denna från David Jones, enkelt och stilrent. Nu tll våren känns det extra lockande med något ljust och fräscht även om det kanske inte alltid är det mest praktiska. För övrigt, när fasen förjade jag tänka praktiskt istället för att bara köpa vad jag vill ha? 


Underbart

 
Hur fantastiskt är det inte att kunna sitta ute i trädgården och äta frukost eller bara dricka en kopp te två dagar i rad? Det gör mig glad i hela själen att snön har smält och att solen och vårvärmen tittar förbi allt oftare. 
 
Jag verkligen sprudlar av energi för första gången på månader. Jag lever istället för att bara sitta bredivid och se livet rusa förbi rakt framför ögonen på mig utan attha någon energi för att göra något åt det. Jag känner inspiration och kreativitet och kärlek och glädje. Fantastiska känslor! Fantastiska vår! Fantastiska liv!