Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Till sommarens alla äventyr

 
 
De senaste månaderna har det varit en hel del resande fram och tillbaks genom landet för mig; Jobb i Göteborg, några dagar hos familjen, jobb i Norgeoch nu närmst väntar Dreamhack och midsommar i Jönköping och en sväng till västkusten. Jag älskar att åka land och rike runt både för jobb och nöje, så jag klagar inte det minsta. Någon som däremot tycker att det är aningens slitsamt är min resväska. Det blir vsst allt tyngre att rulla fram för den, så det börjar nog bli dags att införskaffa en ny om jag ska kunna ha med mig något på sommarens alla äventyr. 
 
Hittade de här två från Mandarina Duck som jag blev lite sugen på, jag har dragit runt på en svart superneutral så himla länge nu, så det börjar liksom bli dags att sätta lite färg på resorna igen. Så där som det var när jag var yngre och bara köpte på mig massa rosa resväskor. Himla smidigt när jag kikar efter dem på bagagebandet om de sticker ut ur mängden! 


Ett fint Göteborg

En fantastisk lunch utanför mässan i Göteborg för någon vecka sedan.

Det har varit mycket jobb iväg hemifrån den senaste månaden, det känns som att jag inte gjort annat än att åka fram och tillbaks mellan Stockholm, Göteborg och Jönköping. Även om det är fantastiskt att kunna träffa vänner som jag annars inte träffar så ofta så längtar jag efter att ha ett par dagar hemma utan jobb och utan stress. Dagar att bara koppla av och njuta av våren och livet. Borta bra men hemma bäst liksom.. 

Just nu är jag som sagt i Göteborg och bygger mässa i några dagar, och planen är att hinna med en fika eller två med ett par vänner här nere också.

Och förresten, från och med slutet av maj är jag inte längre anställd på Eventkraft. Jag kommer frilansa på heltid och det känns fantastiskt! Det är en stor tyngd som släppt från mina axlar och framtiden känns ljusare än på länge. Jag är superpepp! 


Fredagsmys
Jag sitter här på ett hotell i Göteborg igen, tredje vistelsen här på tre veckor. Det är ju faktiskt en ganska trevlig stad måste jag säga, även om regnet bestämde sig för att ösa ner precis den stunden då jag hade bestämt mig för att ge mig ut på en liten promenad. Tur att jag är en av de som tycker att det är ganska mysigt med lite regn! 

Den här gången blir jag kvar i fem dagar, och börjar första kvällen med att njuta av lugnet och köra lite fredagsmys i form av läsning av senaste numret av Gaffa, en god kopp te, en påse popcorn och snart någon mysig tjejfilm. Alldeles lagom efter de senaste veckornas stress. 

Resten av dagarna är det, förutom jobb, ett par träffar med fina vänner här i stan som är planerat, himla kul att jag hinner med sånt om kvällarna när jag är här!