Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fantastisk start på dagen
Idag är en bra dag, jag bara känner det i hela mig. Dagen inleddes med ett trevligt jobbmöte, och just nu avnjuts en god frukost på Lilla caféet på söder. Jag älskar såna här små ställen med mysig inredning, gott att äta och skön musik. Det är ju faktiskt fantastiskt skönt att sitta och njuta av en lugn stund, kika på folk och bara njuta av nuet en stund. 

Till kvällen väntar förmodligen ett par glas vin med Björn som bor hos oss i några dagar, och lite förberedelser inför morgondagen då det bär av mot Tyskland och Q-base.


Vardagslyx och lediga dagar

 
 
En av de bästa sakerna med att bo i Stockholm; att det alltid finns något kul att göra när man är ledig. De senaste veckorna har det varit jobb till 110%, vilket känns i precis varenda liten millimeter av kroppen. Så, nu är det jag som unnar mig lite extra lyx i vardagen, för det tycker jag att jag är värd!
 
Från igår har vi lite extra sällskap här i lägenheten så kvällen bjöd på några glas vin och trevliga samtal, ikväll väntar libanesiskt på stan, imorgon lägger jag mig på en massagebänk och gör kroppen glad i en timme, och på lördag bär det av mot Tyskland och Q-base. För det är så lediga dagar bör se ut! Äventyr och vardagslyx när det är som bäst! 


Out of Office
De senaste dagarna har det varit full fart med jobb, precis som jag vill ha det just nu! Veckan började med ett par dagar på mässan och har fortsatt med att rigga på stadion inför kvällens out of Office. Om vädret håller i sig är jag övertygad om att det kommer bli grymt, jag är pepp som tusan! 


2 år i Stockholm

 
 
Idag är det precis två år sedan jag lämnade småland för att flytta till Stockholm. Det är helt galet att det har gått så fort, och för varje dag jag är här känns det som att jag blir lite mer dast här. Visst saknar jag Jönköping ibland, både staden och folket där, men på något sätt känns det ändå ganska avlägset att flytta tillbaks. 
 
Jag är så oerhört glad över att det gått så bra som det gjort här uppe, både med jobb och annat smått och gott. Jobben jag har just nu trivs jag för övrigt bra som tusan med, och alldeles lagom mycket har jag att göra också. Det känns lite som att många av de där pusselbitarna som varit på vift börjar falla på plats ordentligt, och det är så fantastiskt skönt! 
 
Så.. Två år här, och fler lär det bli! 


Höstpepp

Det är längesen jag var så pepp på höst som jag är i år. Även om sommaren har varit fantastiskt skön så är det något i mig som bara vill springa vidare till friskare luft, tända ljus, stickade tröjor och mysiga hemmakvällar. Jag vill bosätta mig i soffan med en skål popcorn, en bra film och fint sällskap.
 
Jag gjorde en ordentlig rensning i garderoben för ett par veckor sedan och insåg ganska snabbt att varma, gosiga tröjor till hösten helt klart är en bristvara. De här två är jag himla sugen på att klicka hem och låta värma mig alla kalla höstkvällar. Den högra kommer från Alba Moda och skulle passa himla fint när jag ska ut på stan, och den högra från Teddy Smith skulle göra sig utmärkt höstens alla hemmakvällar.