Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Matinspiration och veganska recept

 
 
Så.. long time no see! 
 
Här har det varit dött i en hel evighet, och även om det kliar i fingrarna efter att skriva en rad eller två här titt som tätt så har det helt enkelt inte blivit av. Däremot så skrivs det lite i min andra lite mer nystartade blogg, wondervegan.se. Där läggs det upp smarriga veganska recept som jag vill dela med mig av till världen. 
 
Mat och matlagning har alltid varit något som jag varit intresserad av och funnit en hel del glädje i, inte minst när jag gick över till att äta mer vegetariskt för runt tio år sedan. Den största anledningen till att jag slutade äta kött redan då var att jag inte tycker att det är speciellt gott, och den moraliska biten gjorde det bara ännu lättare att sluta. Efter det har det gått lite i vågor med vad jag ätit, men jag har aldrig varit något stor köttätare. Sedan en tid tillbaks kände jag ett växande intresse för vegansk mat och gjorde det till ett mission att hitta och skapa veganska recept som en köttätare inte skulle tänka på är veganska. 
 
Jag vill helt enkelt ge männikor ett veganskt alternativ som är gott, mättande och gör att man vill välja veganskt. Så, om du är intresserad mat, bakverk eller bara är nyfiken på den veganska matkulturen, titta gärna in och låt dig inspireras på Wonder Vegan! 
 
Min förhoppning är att jag även ska komma igång och skriva lite mer här igen, jag har varit ute på fantastiska resor i Europa och att inte dela med mig av de guldklimpar som jag har hittat vore synd. Så stay tuned så hörs vi snart igen! 


Vad gott allt ser ut! =)

Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! :D Titta gärna in på wondervegan.se om du vill ha mer matinspiration! :D
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar